HTML

Egy dömösi szerencsétlenkedése Esztergomban

Ez a szimpatikus fiatalember idejár Esztergomba Dömösről, hogy minket, tisztességes Esztergomiakat buzeráljon. Ez a megnyerő modorú álompolgár fényképezőgépét fegyverként lóbálva terrorizál minket, tisztességes Esztergomiakat. Ez a snájdig úrfi regisztrált olvasóknak szánt iwiw-üzeneteinket ellopkodja tőlünk, tisztességes Esztergomiaktól. Ez a fedhetetlen úriember megzavarja képviselőink üléseit, tájékoztató fórumát Esztergomban. Ez az elfogulatlan megfigyelő provokál és tüntetést szervez Esztergomban. Ellenünk. És pár kitiltott és kimoderált figura is megtalált minket, hát igyekszünk nekik is lehetőséget adni, hogy megjelenjenek. Csak hogy fájjon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az ítélet eladó

2008.08.19. 14:03 Magától Értetődő

Ó, te ocsmány szörnyeteg Seggszar, hát most olvasom én is a szarháziskodásod, Bűzmocsok, aki vagy, a Horváthék sajtópereiről. Hogy nem húzod el a pocsék beleid Esztergomból, Dömösre, vissza, vagy ahonnan felbugyborékolt az a genny, ami te volnál.

Huhh.

Mélyen Tisztel Publikum!

Szóval megyen sajtóper, ami azért ocsmány Horváth részéről. Mert egyrészt én szilárdan hiszem, az a véleményem, hogy neki igenis köze van Misznéderhoz. Nem véletlen, hogy együtt videóztatta magát a gyújtogatás előtt Misznéderrel. Közvetlenül a gyújtogatás előtt, egy nappal előtte, és a gyújtogatás napján került a videó a netre. És a videót Cserép forgatta, és Kifos fényképezte végig.

Vicces kis cucc, nevetős is lehetne, amikor Bádi arról pofázik, hogy hadseregei vannak Meggyesnek, hivatalnokokból, például az építéshatóság. Misznéder biztos boldog volt, neki mennyit? 220 milliót kellett volna kifizetnie a lakóparki szabálytalanságok után.

Kifos, akinek nincs köze Horváthhoz. Ahogy Misznédernek sem. És amit Takács írt. Írjál még, Pista, ha ott voltál. Gyere ide álnév alá, ahogy már két írást megjelentettem, megcsinálom azt is.

Horváth, a politikus. Aztakurvaanyját az ilyen köccsnek. Igen, tehát egyrészt után másrészt. Másrészt pedig sok kínlódás után elindult a Hídlap hetilap, benne a képviselői oldal, amiben valami politikus vitatkozás lehetett, nem sok, mert Kipöcsjenci mindig beleokádott, mert neki a politizálás ilyen (úgy-e, Mömjenő? szkinhedliber-rasszista-nácimadár?) azt jelenti. Tegezős-anyázós hazugságait aláfestette a Nyíri-kórus, és időnként megjelent a Kinál-Jónás ikerpár is, mint humoros dalbetét.

Na, ez a képviselői oldal minden szart felvett, szinte korlátlanul bírta, hogy Nyíri például a szálloda építési engedélyét hiányolja (miközben megvolt - de mégis, ki ez a Nyíri, hogy igazoltasson?), bírta, hogy Kieviccjenő a fenébe küldje a polgári oldalt, bírta, hogy a polgári oldal meg szamármódra tűrje a verést.

És amikor bepipultak, és megmondták Horváthnak, hogy most már elég, mert még a Meggyes legazemberezését tűrték (háromszor hagyták, hogy Horváth gazdasági vsszaélésekről pofázzon, mondjuk miért?), de Pócsföldit nem hagyják, akkor Horváth, a politikai vitakultúra bajnoka, mindenkit feljelentett. Az a gyík. Mert korábban soha senki senkit - még a gazemberezős Horváthot sem, még az alaptalanul vádaskodó Nyírit sem, még a libiszkinhed Jencit sem.

És most élcelődik egy ilyen dömsi bunkó az Esztergomi képviselőkön? Pócsföldin? Te, Beronda, hát képzeld el, hogy mondjuk téged fenyegetnek meg, hogy vond vissza a vallomásod. Nem pár pofonra, vagy hogy nem engednek be többé lakossági fórumra, nem, gyík. Rendesen. Egy vállalkozó nevében, aki kétszáz milliót kapott az államtól csak tavaly és idén. Aki olyan jól fekszik, érted, akinek a vérmintája kiborulhat a hűtőben, akihez előbb telefonál az apehes, mielőtt rajtaütésszerűen ellenőrizne, aki a Tittmann haverja, együtt bizniszelnek.

Hogy esetleg nem is azt mondta? Miért vagy benne biztos, hogy mondta? Amit feltettél, az a bíró (vagy bírónő) értelmezése. Láthatod, hogy az értelmezés milyen nehezen megy. Okosjenci például még mindig betiltásról vartyog, pedig elmondták páran neki, hogy nem. De ha még koncepció is van mögötte, akkor baszhatjuk a jogszolgáltatást. Horváth a százmillióival, a szoci haverjeivel, hát nem csodálkoznék, ha az ítéletet a pesti futár vitte volna a bíróságra.

És ott van a másik vallomása. Ha azt pontosan idézi Takács, akkor tényleg nincs miről ugatnia a fostorgomnak. Együtt indulnak el? Igen? És Misznéder milliói azok honnan? Misznéder látogatása, a milliók felajánlása és a Horváth-Kovács vonal csak éppen véletlenül egyszerre jöttek Misznéder szájára?

Ne bassz!

És a szartokgom egyre mélyebben süllyed Horváth valagába, arccal előre. Volt videó, képsorozat, Misznéderék nyílt levele, Kovács-interjú, újabb és újabb offline kiadások, tele koncepciózus hazugságokkal. Most persze szegény Pócsföldit szedik elő. Most persze megint a polgári frakciót szedik elő.

Persze, lehet, hogy beszartak. Ha én mesterkednék a Horváth érdekében, én is minden módon manipulálnám a közvéleményt, hogy Misi milyen faszagyerek. Együtt húznák nyársra a seggünket, ha bedőlünk. Akkor inkább fényezném.

Ugyan már, Jenci, Misi, gyerekek! Hát mennyire bénák vagytok már, hát azt hiszitek, egy vélhetően súlyosan megfenyegetett képviselő félremagyarázott vallomása elég ehhez?

Hát hülyék vagytok.

Méla undorral

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://senemjosenemszep.blog.hu/api/trackback/id/tr18623094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása