HTML

Egy dömösi szerencsétlenkedése Esztergomban

Ez a szimpatikus fiatalember idejár Esztergomba Dömösről, hogy minket, tisztességes Esztergomiakat buzeráljon. Ez a megnyerő modorú álompolgár fényképezőgépét fegyverként lóbálva terrorizál minket, tisztességes Esztergomiakat. Ez a snájdig úrfi regisztrált olvasóknak szánt iwiw-üzeneteinket ellopkodja tőlünk, tisztességes Esztergomiaktól. Ez a fedhetetlen úriember megzavarja képviselőink üléseit, tájékoztató fórumát Esztergomban. Ez az elfogulatlan megfigyelő provokál és tüntetést szervez Esztergomban. Ellenünk. És pár kitiltott és kimoderált figura is megtalált minket, hát igyekszünk nekik is lehetőséget adni, hogy megjelenjenek. Csak hogy fájjon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Állj meg, és menj (el/tovább/innen) gyalog. Ufarszin...

2008.08.05. 12:10 Magától Értetődő

Azt írja hősünk, hogy miért nem gondoskodik az Esztergomi önkormányzat megfelelő parkolóhelyekről.

Hát, mondjuk kérdezze meg az önkormányzati képviselőt, lakhelye illetékessége szerint, ez lenne az első, nem Bidzsi-barát javaslatom, mert nem bírom ezt az ideszaladgálós-mindendbebelebeszélős-szelektívemlékezős buzerálást.

De inkább fogadjuk a távolról jött idegent jó szívvel, és nyissuk fel jobbra-balra nézni ugyan képes, de szemben mindenen elcsető-botló vaksággal megvert szemeit.

Szóval, kics Bidzsi, úgy kellene kezdeni a számonkérést, ha már idejössz közénk számonkérni minket, mert géniuszod Dömöst kinőtte, hogy kinyitod a Gyarapodás Programját. Nekem keményfedeles (első kiadás) van, mert én is érdeklődöm Esztergom iránt, csak bennszülöttként valahogy mshogyan, mint Bidzsi. Szóval ebben a keményfedeles első kiadásban a 21. oldalon van egy Parkolás című fejezet, és ennek az ldalnak a közepén a következők olvashatóak.

"A buszpályaudvar kiköltözésével a város központjában a sétatérré alakítandó Széchenyi tér, a piac és a kórház körüli területek kiváltására alkalmas parkoló építhető ki. A Hősök terétől az Arany János utcáig a két egyirányú útpálya zöld, fás, bokros sávval lesz elválasztva egymástól, parkolni minkét sávban lehet majd. A Simor utcában a tvlsági buszok forgalma megszűnik. Ez összesen mintegy 300 parkolóhelyet biztosít a városközpont közelében.

Újabb területeket nyertünk a Mikszáth, Jókai, a Deák utcák egyirányúsítása révén. Hasonló módon kívánjuk lehetőv tenni a várakozást a Szent Tamás-hegy jelentős részén."

Ezekkel az idézetekkel kapcsolatban az jut eszembe, hogy szorgos Eszteromi népünk mételyezője miért vot olyan büszke, amikor a GyP-t plagizálta a sz@rgom offline kiadásában, szóról-szóra, és miért feledkezik meg erről az utánanézésről, amikor a képviselőinket és a polgármesterünket kéri számon az általa hiányolt tervezésért.

Továbbá az is az eszembe jut, hogy mikor fog kirobbantani egy forradalmat, hogy a mostani büdös-zajos buszforgalom alól felszabaduló Simor utcában ne legyen parkoló.
Az első lépéseket már megtette: a f@szgomon már elindult az új páyaudvar elleni kampány. Esztergomunk viszont olyan bonyolult belső szinergiájú, ergonómiájú rendszer, amiben a Bidzsi-féle törés-zúzás óriási károkat okozhat, és okoz is. Vagyis ha kilőnek egy-egyfontos projektet, bedől egy másik. A fenti idézetet alapul véve: ha szerény dömösi viszonyokat szokott eszével belebarmol a forgalmirend szervezésébe, akkor rögvest parkolóhelyeket veszít a város.

Meg azt is szeretném még kérni a Tibi bácsitól, hogy Bidzsi mutasson olyan, infrastruktúrával (nemcsak közmű, de útcsatlakozás, tömegközlekedési kapcsolatok stb.) rendelkező, alkalmas méretű és elhelyezkedésű területet, ami alkalmas lenne parkolók létesítésére. És még azt is szeretném kérni a Tibi bácsitól, hogy Bidzsi majd ne lázítson ismét, hogy messze van, meg mégis inkább parkolna az elé a ház elé mindig, ahol dolga van, és ne zavarogjon, hogy a "Parkolj és Gyalogolj/Buszozz(vagy Bussz?)" parkolókkal az Esztergomi önkormányzat ne korlátozza az Esztergomiak jogát, hogy annyira közel mehessenek úticéljukhoz, hogy gyakorlatilag ráálhassanak mind a négy kerékkel.

Kérdés, hogy kell-e nekünk, Esztergomiaknak ilyen belebarmolós-megtévesztős-nekemsemmisemdrága-tudálékos figura, illetve kell-e hallgatnunk arra, aki személyes (és kiprovokált) sérelmét az Esztergomiak ügyei elé helyezi.

Nincs Önökben véletlenül olyan érzés, hogy ezek a Bidzsi-megszólalások úgy ugranak rá Esztergomra, mint a "haveri kutya" a HírTv-sekre az ellenük tervezett-szervezett-megkísérelt merénylet során?

Ohhohó, Cserép János is megjelent a hozzászólók között. Miután ő engem többször kimoderált a honlapjáról, ezért én is korlátozni fogom megszólalásait. De miután a polgármester sajtófelelősével kapcsolatban találgatása már megjelent, és én meg nem szeretném, hogy a referenst emiatt itt, vagy a sz@rgomon kóstolgassák, és mivel Cserép annyira-de-annyira feladta a labdát, hát válaszolnék.

A közösségi portálra hivatkozást a f@szgom több helyütt rögzíti, például a böngészőlap címében is, ami megnyílik a monitoromon, meg az alapelvek, a bemutatkozás szövegében is. Jogász ismerőseim vannak elegen, kinek nincsenek, megerősítették azon nézetemet, aminek előző bejegyzésemben hangot is adtam.

Apropó: most akkor milyen viszonyban van a sz@rgom és Bidzsi, Cserép és a Bidzsi-büdzsé?

Magától Értetődő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senemjosenemszep.blog.hu/api/trackback/id/tr44601616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása