HTML

Egy dömösi szerencsétlenkedése Esztergomban

Ez a szimpatikus fiatalember idejár Esztergomba Dömösről, hogy minket, tisztességes Esztergomiakat buzeráljon. Ez a megnyerő modorú álompolgár fényképezőgépét fegyverként lóbálva terrorizál minket, tisztességes Esztergomiakat. Ez a snájdig úrfi regisztrált olvasóknak szánt iwiw-üzeneteinket ellopkodja tőlünk, tisztességes Esztergomiaktól. Ez a fedhetetlen úriember megzavarja képviselőink üléseit, tájékoztató fórumát Esztergomban. Ez az elfogulatlan megfigyelő provokál és tüntetést szervez Esztergomban. Ellenünk. És pár kitiltott és kimoderált figura is megtalált minket, hát igyekszünk nekik is lehetőséget adni, hogy megjelenjenek. Csak hogy fájjon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A vélemény szabad-e?

2008.08.16. 14:38 Magától Értetődő

(Persze, lófaszt az. Most megint írhatok, gyorsan, mert megszólíttattam. Pedig a szombat az szombat.)

Tisztelt Nagyérdemű Publikum!

Bizonyos Dödölle írt nekem, hogy őt kimoderálták a bidzsigomból, hát persze. Elküldte az írását is. Mondjuk tartozom annyival Dödöllének, hogy köszönöm, és azzal is, hogy Kedves Dödölle, tényleg ügyelj a helyesírásra! és azzal, hogy azért nem volt az annyira rossz, főleg ha diszlexes-diszgráfos papírod is van. Nekem volt egyetemi évfolyamtársam, aki vak volt, hát nem kellett írásban vizsgáznia, a tesztet meg néha maguk a nagyméltóságú professzoraink olvasták fel neki, hogy ki tudja tölteni, és volt diszlexiás-diszgráfiás is, akinek mindent szóban kellett megoldania, ugyanezért. Mondjuk kiröhögtük, de ezt már bánom azóta. Úgyhogy egy nagy BOCS neki is.

     És kérnem Dödöllét, legközelebb csak a saját írását küldje el, mert a többit én s el tudom olvasni eredetiben, éppen ezért olvasom Bidzsi honlapját, elég nekem abból egyszer, köszönöm, nem kell több.

     Dödöllét kimoderálták a Tanú-fórumból. Ott Pócsföldi tanúvallomását elemezve Bidzsi arra a következtetésre jut, hogy Pócsföldi József kertvárosi képviselő kiválik a Fidesz-frakcióból.

     D. azzal kezdte (inkább átírtam), hogy Pócsföldi nyilatkozatát (a nyilatkozat még fenn van) a bíróság rosszul értelmezte, ahogy a Meggyes- és Knapp-nyilatkozatokat is. Halványan engedi sejteni, hogy szerinte ez direkt volt, azért, hogy Horvthnak ítélhessenek, és reméli, a másodfokon a nyilvánvaló tévedését a magyar igazságszolgáltatás majd helyre teszi.

     Hát én nem vagyok ilyen bizalommal.

     De vissza D-hez. Azt is leírja, hogy Pócsföldi esetleg eltért a nyilatkozatától a vallomásában, de ezt meg lehet érteni, hiszen egyrészt maga aMisznéder-féle megkeresés miatt is szarul érezheti magát, és korábban is fenyegették P-t azzal, hogy belefojtják a Palába, meg köztudomású, hogy azóta is megkeresték már, újabb fenyegetésekkel.

     Valószínűleg ezért nyúlt bele a cenzori szőrös kéz D. hozzászólásába.

     Vagy azért, mert leírta: nem feltételezi P-ről, hogy szembefordulna Meggyessel.

     Nos, ezt én sem.

     Vagy azért, mert csúnya és igazságtalan elfogultsággal, de minimum tévedéssel vádolta meg a bíróságot.

     Nos, készséggel elhiszem, hogy szavaiért a bidzsigomon szilencium a jutalma.

     Hogy is van ez, Bidzsikém? Ki sír a demokrácia és a véleményszabadság után?

     Ti egy dölyfös, önhitt cenzuraszövetség vagytok, igen közel a gyújtogatókhoz (Misznéderék levelét hol olvashattuk facsimileben? Tájékoztatójukat ki is forgatta le a Gyakorló előtt?) és Horváthékhoz (kinek küldte el Horváth a bírósági iratait? Bidzsinek).

     És ők akarnak Esztergom 2.0 lenni.

                                   Zsigeri undorral és dühvel

                                                                      Magától Értetődő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senemjosenemszep.blog.hu/api/trackback/id/tr89618637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása