HTML

Egy dömösi szerencsétlenkedése Esztergomban

Ez a szimpatikus fiatalember idejár Esztergomba Dömösről, hogy minket, tisztességes Esztergomiakat buzeráljon. Ez a megnyerő modorú álompolgár fényképezőgépét fegyverként lóbálva terrorizál minket, tisztességes Esztergomiakat. Ez a snájdig úrfi regisztrált olvasóknak szánt iwiw-üzeneteinket ellopkodja tőlünk, tisztességes Esztergomiaktól. Ez a fedhetetlen úriember megzavarja képviselőink üléseit, tájékoztató fórumát Esztergomban. Ez az elfogulatlan megfigyelő provokál és tüntetést szervez Esztergomban. Ellenünk. És pár kitiltott és kimoderált figura is megtalált minket, hát igyekszünk nekik is lehetőséget adni, hogy megjelenjenek. Csak hogy fájjon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lakossági fórum a Zsinagógában - útépítők és hátulütők

2008.08.04. 14:35 Magától Értetődő

Volt egy lakossági fórum.Tájékoztatást adott azon a fórumon két képviselő, dr. Kolumbán György és Petrovics János a Bánomi Átörés II. építéséről, a Kölcsey-Petőfi utca rekonstrukciójáról.

Az útépítés ősszel kezdődik, közel 900 000 000 (kilencszázmillió) forintot költünk rá, 220-240 milliót pályázati forrásból, a többit a mi pénzünkből. Emellett a Hősök tere-Terézia út-Dobogókői út felújításához adunk több mint 300 000 000 (háromszázmillió) forintot körforgalomra, lekanyarodó sávra, erre-arra. A kényelmünkért.

A képviselők a kényelmetlenségeket sem hallgatták el. Építkezés, forgalom. A hallgatóság egy része helyeselt, egy része nem. Tudósított az ETV, tudósított a városi honlap.

És írt természetesen a mi dömösi hülyegyerekünk is. Mivel kezdte az  írást? Miről értekez ez a Bidzsi a 900+ millió forintos építkezés, az új Esztergomi főút kapcsán?

Azzal, hogy őt, a SAJTÓ MUNKATÁRSÁT hátrány érte. Azzal, hogy a sajtótörvényt idézi. Tudósítás, az nuku.

Bidzsi milyen jogon kezdi egy milliárdos beruházásról szóló tudósítását azzal, hogy őt a sajtó munkatársaként hátrány érte?

Részletesen a következőkre vagyok kíváncsi:

--- Bidzsi munkatársa-e a szeretgom–off-line kiadásának?

Mert Cserép János azt állítja, nem alkalmazza Bidzsit. Ezt Bidzsi is erősítgeti úton-útfélen. Ha nem alkalmazza, akkor nem munkatárs. Ha nem munkatárs, nem sajtós. Ha nem sajtós, nem hivatkozhat a sajtótörvényben szabályozott jogaira.

--- Ha meg állítja, hogy nem alkalmazza, de mégis, akkor vajon erről mit mondanának az APEH és más szervek kedves ügyintéző munkatársai?

És mit mondanának Bidzsi oly rejtélyes megélhetéséről? (Pár dolgot a blog előlapján összefoglaltam, a többit meg láthatják a későbbi jegyzetekben.)

--- Aztán azt is kérdezném, Bidzsi, aki a szeretgom–on-line változatának élő motorja, milyen jogon nevezi mesterkedését „sajtónak”?

--- Milyen jogon nevezi „híreknek” az általa felszerkesztett dolgokat, szövegeket, akármiket az említett honlapon? Mert a szeretgom–on-line nem sajtótermék, hanem közösségi honlap. Ilyformán persze Bidzsi megint nem sajtómunkatárs, jogok neki nem járnak.

Pláne nem többletjogok a mi egyszerű Esztergomi választópolgári jogainkhoz képest. Vagyis ha illetlenül viselkedik egy rendezvényen (mert több résztvevő állítja: úgy viselkedett, ráadásul dr. Kolumbán nem is az eseményről akarta elzavarni, hanem a demonstrációs táblától, amit Bidzsi, a széleskörű tájékoztatás fedettpályás rekordere, mondjuk inkább: paralimpikonja, esztétikátlan öntestével takart el a résztvevők elől), el lehet zavarni a sajtótörvény nézegetése nélkül.Mellesleg ha egy sajtómunkatárs tette volna ezt, akkor is el lehet zavarni.

--- Egyébként a szeretgom–on-line keretei közt végzett tevékenységéért kap javadalmazást?

Mert idejét nagyrészt ott tölti, moderációs joga van (persze, ettől még a „Nagy Attila kinyalhatja” és a „Sipos pénzért az anyját is…” fennmarad, sőt, de eltűnnek a Cserepet, Bidzsit, szocikat, HáromPerGézát támadó írások), galériája, blogja számtalan.

--- Utolsó kérdésem: miért kell ennek a tehetségtelen, ámde rettentően elfogult mitugrásznak úgy tudósítani egymilliárd forintunkról, egy 30 000 embert + Esztergom térségét kiszolgáló főútról, hogy ennyire pitiáner és állítólagos, meg sem történt sérelmével kezdi az írást? Személyeskedésével miért írja felül a mi Esztergomi KÖZérdekeinket?

Javaslatom, Tisztelt Esztergomiak, a következő. Ha ez a pióca Önökre, nálánál messze tisztességesebb, kedvesebb, egészségesebb, szebb, egyszerűen normális emberekre rátapad, kérem, hajtsák el, és nyugodtan fenyegessék meg perekkel, ádáz eljárásokkal.

Mert nem sajtós ő, így még közterületen (és a köz előtt megnyitott magánterületen) és nyilvános eseményen (tüntetés, megemlékezés, képviselő-testületi ülés, lakossági fórum, képviselői fogadóóra) sem kell tűrnünk provokációit, a képünkbe tolt fényképezőgépét. Bidzsinek nincs helye a közéletben, és nincs helye a szemünk előtt.

Úgy meg pláne nincs, hogy egyszer az Esztergomi szocik, egyszer a MÖM-ösök sajtóanyagait pakolja fel, csak azért, hogy mondvacsinált összefogást teremtsen a széljobb és a balszél között.

Ellenünk, kicsiny, és kedves Városunk ellen.

Kaméleon-optika: egységbe forraszt a kis Bidzsi.

És szeretném nyomatékkal feltenni a kérdést: szóval ez a Bidzsi miből él?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senemjosenemszep.blog.hu/api/trackback/id/tr32600005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása