HTML

Egy dömösi szerencsétlenkedése Esztergomban

Ez a szimpatikus fiatalember idejár Esztergomba Dömösről, hogy minket, tisztességes Esztergomiakat buzeráljon. Ez a megnyerő modorú álompolgár fényképezőgépét fegyverként lóbálva terrorizál minket, tisztességes Esztergomiakat. Ez a snájdig úrfi regisztrált olvasóknak szánt iwiw-üzeneteinket ellopkodja tőlünk, tisztességes Esztergomiaktól. Ez a fedhetetlen úriember megzavarja képviselőink üléseit, tájékoztató fórumát Esztergomban. Ez az elfogulatlan megfigyelő provokál és tüntetést szervez Esztergomban. Ellenünk. És pár kitiltott és kimoderált figura is megtalált minket, hát igyekszünk nekik is lehetőséget adni, hogy megjelenjenek. Csak hogy fájjon.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Henyék és hevenyek

2008.08.11. 12:15 Magától Értetődő

Hűbefos a sz@rgom-off-line-on megint veszi a bátorságot, hogy a sajtóról írjon. Miközben fejlesztgetik a ki tudja, honnan finanszírozott szennyirodalmukat, elfelejtenek szövegértelmezni, nyilvánvaló logikai bukfenceket vetnek a törvényértelmezés ágyásába, virág helyett.

Hogy én is képzavarral élhessek. Mert mi más, ha nem szezontafazonnal, hogy egyik állításának alátámasztására a törvényt idézi Jajdemoslék, miszerint "a sajtó segítse elő a társadalmi jelenségek közötti összefüggések megértését". Majd nemsokára élesen elítéli Sipos Imrét azért a megjegyzéséért, hogy szerinte a Hídlapnak bizony szólnia kell a fűnyírásról , a városszépítésről.

Persze ez Fujjmilyenócskánál kiveri a teljes dömösi biztosítékkészletet. Hát had szabadjom már megkérdeznem, Kirossz, szerinted az Európai Unióban, Magyar Köztársaságben, Esztergomban úgy kábé miről kellene szólni? Az Esztergomi közösség pénzén az Esztergomiközösségnek Esztergom ügyeivel kapcsolatban íródó lapnak tényleg egy ilyen dömösi nyikhaj individuál-liberális, vagyis egyéni-önző szempontjai alapján kellene megszólalnia? Na de miért? És miért, hogy egy oldallal elébb Kievitz bezzeg írhat arról, hogy szerinte mi lenne jó muskátlifronton (szigorúlag másnak, mert ő nem az a jómunkásember)?

Meg ugyanezt megkérdezném még Kisköcsög Jánostól is dettó, persze tőle azzal a kiegészítéssel, hogy olykecskeméti attitűdjével minek is akar még beleszólni a mi Esztergomi ügyeinkbe?

És miért olyan biztos abban, hogy "kis hazánk", "szűkebb pátriánk" vezetői ne tehetnének javaslatot újra meg újra különböző közügyekben? Hogy ne tehetnének javaslatot arra, mit tegyenek az Esztergomiak, teszem azt, városunk szépítéséért? "Népnevelő szándékká" kicsinylik le, ha a választott képviselőktől hangzik el, jelenik meg, miközben a senki által nem választottak partvonalról induló beszólásait a demokratikus intézmények kvintesszenciájaként tolják az arcunkba.

Pedig a tálkán csak lilaszagú okádás van, semmi több. Gyakran hazugságok, aljas rágalmak, mostanában egyre több cigányozás, bundás indulatok, "...még az anyját is..."-beszólások.

De Kurvarossz számára ez a sajtóetika, ez a polgári étosz, amiért síkraszáll. Nekünk azonban tudnunk kell: nem az. Az ő szövege a munkakerülő, ostobaságára büszke, uraságtól levetett, fogalomnélküli hang- és betűsorokat ismétlő párttitkárduma. "Társak, társnők. Gusztushúsz, kotmányunk, újkenyér. Miegymás..." - vagy valahogy így. "Kefirem."


Idebukfencezik a mi kis dömösi cenzorunk, pedig csak egy lappal előbb éppen Kiahecc nyomja ugyanezt a sódert, ugyanezzel az "illogizmussal". Buzgón párttitkározza azokat a képviselőket, akik füvet nyírtak, majd szembesíti az ő elvégzett munkájukat mások el nem végzett munkájával (miért, Judzsin, te hol nyírtál?). Mert szerinte ez az Esztergomi valóélet. Amiről persze nem a sok heny, here tehet, nem, őket Judzsin felmenti, szép kis népművelő, (fthöjj!), hanem persze azok, akik nyírták a füvet. Meccsoda okosság!

Aztán hirtelen kanyarral azt javasolja, hogy a város osszon ki virágládákat, miegyebet. Na, gratula, Heccjenő, mibe fogadjunk, hogy másnap már pönytyögöd a beadványt az Alkotmánybírósághoz, hogy a "taláros testület" ne már megengedje ezt a jogtiprást, magányszférába avatkozást, antiliber totalitarizmust, hiszen ahol virágot ültetnek, előbb-utóbb embereket is..., és ha most nem tiltakozunk a virágültetés ellen, akkor minket sem véd majd meg senki a boltba menéstől, a szemét levitelétől, extrém esetben a mosogatástól. Exodust! Egy virágmentes-fűnyírásmentes-munkamentes akárhová! Mert "ezek" már teljesen ellehetetlenítik az ősi liber értékeket, a mások pofájába szarást,a munkától undorodást, a közösség értékeinek gyalázását! A Punióban! Az Elvtársaságben! Miavisztánban-Gyurcsánylenden!

Mert Befos és Heccjenci tulajdonképpen lusták. A munkaiszonyt pofázással helyettesítik, a gondolkodást pedig szennylapok megjelentetésével.

Nem tudom, nem kérdeztem-e már: most akkor Bidzsi Esztergomi komédiázása az fizetett sajtóskodás, vagy ingyenkalandorság, a viszonzás kétséges lehetősége nélkül? Törvényes, vagy magánhősködés? Írászat, vagy a szokásos szájtépés? Mondjuk az APEH mit szólna, ha megkapargatná az adóbevallását? Feketemunka, zugírászat van-e?

Múlni nem szűnő undorral

Magától Értetődő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://senemjosenemszep.blog.hu/api/trackback/id/tr50610503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása